Загадката "Диксън": Още един футболист определи бъдещия собственик на Левски като "призрак"


Загадката "Диксън": Още един футболист определи бъдещия собственик на Левски като "призрак"
Снимка: БГНЕС

6440 0

Втори футболист на осмодивизионния английски тим Стейнс Таун определи президента на клуба и потенциален нов собственик на Левски Джоузеф Диксън като "призрак". Че Крабендам, футболист на Стейнс Таун, също назова Диксън като "призрак", след като преди това същото стори неговият съотборник Джошуа Лутър.

Двамата говориха пред bTV, като се припокриват твърденията им, че голяма част от футболистите в клуба никога не са виждали Джо Диксън и не го познават. Крабендам обаче е категоричен, че не е имал проблеми с изплащането на заплатите му - нещо, за което Лутър алармира (повече за изказването на Лутър - ТУК!).

"Никога не съм имал проблем с моята заплата. Дори не съм чувал оплаквания от никой от съотборниците ми. Това не е тема, която дискутираме помежду си", заяви Че Крабендам, като призна, че е приближен до Диксън и двамата са в приятелски отношения. Но уточни, че част от съотборниците му не са имали тази чест.

"Много разговори съм имал с него. Понякога си пишем съобщения. Близък съм с него. Добър начин на описание за него е "призрак". Вярно е, че някои от тима не го познават и не са го виждали. Аз обаче съм чувал само хубави неща за него", добави още Крабендам пред bTV.

Междувременно стана ясно, че сделката между Левски и Джо Диксън е пред провал, но "сините" имат резервен вариант (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички