Иван Бакалов: Бойко включи в предизборната битка Сираков и феновете на Левски


Иван Бакалов: Бойко включи в предизборната битка Сираков и феновете на Левски
Снимка: БГНЕС, колаж: SportLive

25675 0

Скандално и смело твърдение направи журналистът Иван Бакалов в личния си профил в социалната мрежа "Фейсбук", което касае футболния клуб Левски и неговия мажоритарен собственик Наско Сираков, както и бившия министър-председател на България Бойко Борисов.

"Бойко е включил в предизборната битка и Наско Сираков и иска да въвлече феновете на "Левски". Почнаха да заплашват и изнудват по мутренски" - още в началото на съобщението си съобщава Бакалов, след което припомня думи на Наско Сираков от 24 май, когато Левски празнува юбилей:

"Искам да кажа на всички политици да не им се налага да се сблъскват със синята любов. И оправдания какво ще кажат тука другите отбори не важат. Защото ние сме единствените, които сме си построили сами стадиона. Очаквам пълно съдействие от всички държавни институции по тази тема" - това обяви Сираков на 24 май, когато съобщи и новината, че има купувач на "Левски" - някакво прокси, до десет дни щяло да има сделка, ама държавата трябва да даде безвъзмездно стадиона" - продължи журналистът.

ТОДОР БАТКОВ С РЕВОЛЮЦИОННИ ИДЕИ ЗА "ГЕРЕНА", НО И "МОЛИТВИ" ДИКСЪН ДА НЕ ИДВА В ЛЕВСКИ

"И като не го даде - проксито се оттегля и не купува Левски, Сираков почва да реве пред камерите и феновете след него. Дали?

Пита се в задачата - като Борисов е на власт от 2009 г. с едногодишно прекъсване, през което пак ходеха да му целуват ръка в гаража - той що не реши въпроса със стадиона на "Левски"? Що не го подари на клуба? И колко дела щеше да има и санкции за държавна помощ и т. н." - споделя още Бакалов.

Междувременно SportLive.bg ексклузивно ви информира, че Станимир Стоилов ще е треньор на Левски след договорка със Сираков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички