Опитали да изкушат Стоилов далеч от Левски с умопомрачителна оферта


Опитали да изкушат Стоилов далеч от Левски с умопомрачителна оферта
Снимка: LAP.BG

25632 0

Станимир Стоилов (почти) със сигурност ще поеме Левски, след като е получил уверение от Наско Сираков, че в клуба "пари има" и преговорите с новите собственици са на финалната права и няма пречки пред успешната подмяна на властта на "Герена" (вижте подробности). В последния момент обаче друг клуб се е опитал да изкуши Мъри и да предотврати завръщането му в столичния гранд. 

Според информация на SportLive.bg, ръководството на Лудогорец е направило финален "щурм" за услугите на Станимир Стоилов, въпреки че в рамките на последните два сезона бившият национален селекционер отказа да поеме шампионите не веднъж, а два пъти. 

Информацията, до която достигна нашата медия, Стоилов е получил изключително предложение, включващо рекордна заплата за треньор в България, както и гаранции за отлична селекция, върху която той да има последната дума. Бившият наставник на Астана обаче е отклонил поредния опит на Лудогорец да го привлече в редиците си. 

Само преди няколко месеца някои медии обявиха за "сигурно" акостирането на Стоилов на "Лудогорец Арена", като дори се заговори за заплата в размер на 1 милион евро. В последния момент обаче треньорът отново е отказал на Лудогорец. С настоящото си решение Стоилов за 3-и път реже Лудогорец - нещо, с което в Разград определено не са свикнали. 

Същината е такава, че Мъри желае да води единствено Левски в България, а също така е получил абсолютната гаранции от „сините”, че всичко от финансово естество ще бъде наред. Наско Сираков лично води преговорите със Стоилов и лично е гарантирал, че пари в Левски ще има. Затова и Мъри вече работи сериозно по план за възраждането на Левски

А Тодор Батков излезе с грандиозни идеи за "Герена", но отсече, че се надява Диксън да не идва.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Гробаря от София, покорил Франция и вдъхновил легендарния Лев Яшин

Името Димитър Антонов едва ли говори много на съвременните фенове на футбола. Вратарят, който е един от първите...

Реклама

Най-четени новини


виж всички