Тити Папазов: Когато Левски е добре, и България е добре


Тити Папазов: Когато Левски е добре, и България е добре

1120 0

Баскетболният треньор на Левски-Лукойл и върл левскар Константин Папазов обяви, че днешното обещание на Васил Божков да прехвърли акциите си на Наско Сираков е "най-доброто" както за България, така и за Левски. Според Тити, когато Левски е добре, това се отразява на цялата държава.

"Днес се случи това, което е най-доброто за България и за Левски, защото когато Левски е добре, и България е добре. В цялостната стратегия за бъдещето на Левски има тотално нова визия и аз съм щастлив, че и аз, и Наско мислим по един и същи начин", коментира Папазов пред "Нова".

Както е известно, по-рано през деня Божков обяви, че ще даде мажоритарния дял акции на Левски на Наско Сираков, след като футболната легенда спечели най-много гласове в анкетата на обвиняемия бизнесмен. В момента акциите се намират в клуба, след като Бойко Борисов отказа да ги приеме, а по последни информации "сините" вече се готвят да ги изпратят обратно в Дубай, за да бъдат джиросани наново.

През изминалия ден в публичното пространство изтече снимка, на която на една маса разговарят Наско Сираков, Тити Папазов и магистрат, който е считан за приближен до Бойко Борисов и Делян Пеевски. Снимката и подробности около нея може да откриете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама