Васил Божков обяви новия собственик на Левски и отново нападна Борисов


Васил Божков обяви новия собственик на Левски и отново нападна Борисов
Снимка: БГНЕС

3959 0

Наско Сираков е новият собственик на 86.6% от акциите на Левски. Това става ясно от публикация във Facebook страницата на бизнесмена Васил Божков, който се намира в Дубай и който пусна анкета в личната си страница. В поста си не пропусна да нападне отново премиера Бойко Борисов, на когото първо бе джиросал акциите, но той отказа да ги приеме.

"През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието. Слабият и объркан премиер Boyko Borissov, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за „любимия“ си клуб. Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна. Успех на „Левски", написа Божков.

На първо място в това гласуване категоричен лидер е Наско Сираков, за когото бе гласувано от над 28 хиляди души. Втори е Делян Пеевски, чието дарение към Левски предизвика много противоречиви реакции сред феновете на "сините". Във вчерашния ден имаше и активизация от страна на фенове на ЦСКА, които чрез свои страници дори призоваваха да се гласуваха за Пеевски в запитването.

Припомняме, че Божков пусна в официалната си страница в социалната мрежа "Facebook" анекта, в която да се гласува кой да е новият собственик на Левски. До нея имаха достъп абсолютно всички потребители, което логично предвещаваше противоречиви гласове, тъй като не само фенове на "сините" може да гласуват. Божков първоначално предложи само 4 опции в лицето на Наско Сираков, Делян Пеевски, Бойко Борисов и Константин Папазов. Анкетата обаче бе отворена, което позволява на всеки човек да добавя свои опции.

А каква нова цел междувременно си поставиха от Левски - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички