От Левски обещаха специална изненада за феновете за 106-годишнината


От Левски обещаха специална изненада за феновете за 106-годишнината

773 0

От Левски обещаха специална изненада за своите фенове по случай 106-годишнина от създаването на клуба. Тя ще се отбележи със специално събитие на 24 май, което ще бъде излъчено онлайн в страницата във Facebook заради забраната за събиране на хора. Припомняме, че бяха пуснати билети за това събитие, като остават около 100 бройки в продажба от целия капацитет на стадион "Георги Аспарухов", които се очаква да бъдат продадени до края на деня.

Ето какво написаха "сините":

💙Левскари, в неделя ще отброим 106 лета от пролетта на 1914 година. От онзи топъл майски ден на 24 май, когато край „Могилката“ в София се случва нещо по-особено. От онзи миг, когато момчетата, известни като „Шестия тим“, създават футболен клуб, който в следващите години ще събере любовта на малки и големи.

✊Днес, най-обичаният клуб в България продължава своята битка благодарение на всеки един от Вас. Благодарение на всички, които за пореден път доказаха историческата си значимост и подадоха ръка на клуба си в един от най-тежките мигове в историята му!

❌🏟В неделя няма да можем да се съберем заедно! Няма да можем да сме рамо до рамо на стадиона! Няма да имаме възможността да организираме празник, подобаващ на вековната история на тима! Мачовете, концертите и празничните събития ще почакат още малко, но вярваме, че ще дойдат отново в точния момент, когато можем да сме заедно!

🎥За 24 май обаче ви подготвяме нещо специално, с което за пореден път да Ви благодарим! Излъчването му ще е в 19.14 часа на официалната ни фейсбук страница!

🙏Благодарим ви!

👊Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Класации


Петте футболни звезди, които никога не са изпускали дузпа

В света на футбола дузпите са лотария. И рано или късно всеки футболист тегли губещ билет. Дори легендарни играчи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама