Сираков на една маса с един от хората на Бойко в съдебната власт - решава ли се съдбата на Левски? (СНИМКА)


Сираков на една маса с един от хората на Бойко в съдебната власт - решава ли се съдбата на Левски? (СНИМКА)

15617 0

Желаният от мнозинството фенове на Левски за ръководител на клуба Наско Сираков и бившият член на Висшия съдебен съвет (ВСС) и бивш председател на Етичната комисия на ВСС Ясен Тодоров проведоха неофициална среща на столична бензиностанция, засече източник на SportLive.bg.

Тодоров беше известен като върл защитник на управляващите, докато беше във ВСС. Той беше една от основните фигури в големия SMS скандал с предишния де факто председател на ВСС Димитър Узунов. Скандалът избухна след като ВСС си направи оглушки и не разследва аферата "Яневагейт".

Узунов влезе в медийния фокус, защото излезе информация, че докладва на Бойко Борисов какво става във ВСС, а презумпцията е, че ВСС е независим от изпълнителната власт орган. А как Тодоров се появи в скандала - припомнете си ТУК!

Преди 4 години уволнената вече дисциплинарно от съдебната система съдия Румяна Ченалова, част от "Яневагейт", загатна за връзката на Тодоров с Пеевски - подробности ТУК!

На масата, освен двамата, е и известният като болен син фен Константин Папазов-Тити. Бензиностанцията се намира близо до Националната следствена служба.

Разговорът изглежда е конфиденциален, но е много вероятно да касае Левски.

СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО В РЕАЛНО ВРЕМЕ ГЛАСУВАНЕТО ЗА АКЦИИТЕ НА ЛЕВСКИ

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Класации


Петте футболни звезди, които никога не са изпускали дузпа

В света на футбола дузпите са лотария. И рано или късно всеки футболист тегли губещ билет. Дори легендарни играчи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама