Станимир Стоилов обяви, че напуска българския футбол, но остава в Левски


Станимир Стоилов обяви, че напуска българския футбол, но остава в Левски
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.b

6891 0

Нервите на хиляди "сини" фенове бяха опънати до краен предел в последните часове, тъй като след мача с Лудогорец, спечелен от Левски с 3:2, в медийното пространство се появиха информации, че Станимир Стоилов се оттегля от клуба.

След продължително мълчание, 26-кратните шампиони публикуваха кратък пост в профилите си в социалните мрежи, от който стана ясно, че Мъри ЩЕ ОСТАНЕ В ЛЕВСКИ, но НАПУСКА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ!

Това е цитат от самия наставник на Левски, а от написаното след това става ясно, че в 16:00 ч. ДНЕС (14 април), той ще говори преди медиите на стадион "Георги Аспарухов"!

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА МИНА - ВИЖТЕ ВСИЧКИ РАЗКРИТИЯ НА СТОИЛОВ И СИРАКОВ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В ЛЕВСКИ

Ето какво гласи публикацията:

""Напускам българския футбол, но оставам в Левски, заради привържениците, които не изоставиха клуба. Затова аз няма да ги изоставя", заяви старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов.

Специалистът ще говори пред медиите, днес в 16:00 часа в миксзоната на Сектор В на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов"".

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА МИНА - ВИЖТЕ ВСИЧКИ РАЗКРИТИЯ НА СТОИЛОВ И СИРАКОВ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В ЛЕВСКИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички