Левски честити рожден ден на свой футболист, феновете негодуват в коментарите


Левски честити рожден ден на свой футболист, феновете негодуват в коментарите
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4944 0

"Днес юношата на Левски Патрик–Габриел Галчев празнува своя 21-ви рожден ден.

Той дебютира за първия тим на "сините" на 21 октомври 2020 година при победата над Партизан (Червен бряг) с 4:1 в турнира за Купата на България, като до момента има записани 34 мача със синия екип.

Ръководството, футболистите и служителите на "ПФК Левски" честитят празника на Патрик и му пожелават здраве, успешна кариера и много бъдещи щастливи мигове със "синия" тим" - това гласеше първата публикация на официалната страница на Левски във Фейсбук, след като късно снощи феновете на 26-кратните шампиони бяха разтърсени от новината, че Станимир Стоилов напуска клуба и българския футбол!

Наред с традиционните честитки, в коментарите под поста се забелязват и мнения на "сини" фенове, които недоумяват защо Левски продължава да мълчи по най-важния въпрос - какво се случва със Стоилов и наистина ли ще напусне отбора...

SPORTLIVE Ви предоставя част от тях:

"Можете 3 абзаца за Галчев да напишете, а не можете да успокоите десетките хиляди, които едвам заспаха снощи?" - пише Георги Петров, а Борис Гарчев му отговаря: "Чакаме 10 години победа в Разград, даже не успяхме да се зарадваме като хората...".

"Какво се случва с Мъри Стоилов? Ще пускаме ли котва пак или няма. Това е, което хората ги интересува тази сутрин. ЧРД на Галчев ама айде вече пийте кафето и да си знаем от утре каква ще я бъде", съветва Любослав Гергов.

"Напишете какво се случва с Мъри! Цяла нощ не съм спал! Всички зад Мъри! Ако недай боже, заради отсъжданията на Сватбата, Мъри напусне, Сватбата ще напусне държавата! Даже континента! Никой не може да се е**ва с Мъри и Левски!", отсича Petar Ivanov.

"Да е живо и здраво момчето, все така да ни радва, ама кажете нещо за думите на Мъри, цяла нощ не съм спал,вдигнах кръвно...", споделя потребителя Paolo Rossi.

"ЧРД! Жив и здрав! Давайте да разберем какво се случва с Мъри. Там нещата са много притеснителни!", пише Delyan Marinov.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички