НКП на Левски излезе с призив и отсече: В противен случай ще бъдем много, много недоволни


НКП на Левски излезе с призив и отсече: В противен случай ще бъдем много, много недоволни
Снимка: LAP.bg

8240 0

Националният клуб на привържениците на Левски (НКП) публикува много любопитна декларация в своята страница в социалната мрежа Фейсбук!

В нея запалянковците на "сините" заявяват, че "за да носи любовта радост", са нужни действия и резултати и добавят, че в техните очи "виновни" за щастието им напоследък са двама души - Станимир Стоилов и Иво Ивков.

Те добавят, че клубът трябва да се развива с онези хора начело, на които те вярват и че "коренът на доверието са действията, а когато има ветрове в този аспект, доверието лека полека отлита".

"Искаме Левски да е стабилен", допълват те и завършват със следното "в противен случай ще бъдем много, много недоволни"...

Ето какво гласи публикацията:

"Магията на нашия клуб е необяснима за хората, които са далеч от нея. И в това е чарът й! Да обичаш е най-святото чувство – сентенция казана от велики поети.

За да носи любовта радост обаче, се изискват и действия и резултати, казано на „футболен език“.

За пръв път от много, много години ние ги имаме. Все още не в купи и титли, но в нещо, което е може би по-важно – удоволствието да гледаш как Левски рисува по терена!

Не помним от колко години това липсваше...

Във всяко едно действие има хора, които са отговорни за него. В нашите очи, основни „виновници“ за щастието ни са Станимир Стоилов и Ивайло Ивков, които работят неуморно за клуба.

За клуба с пълни сили работи и Великата синята публика, която загърби всякакви вътрешни конфликти, в името на това, което ни обединява.

Ние от Националния клуб на привържениците на Левски смятаме, че публиката е най-важната съставка в амалгамата на успешния футболен клуб. Поради тази причина сме убедени, че настроението на милиони български граждани ще бъде далеч по-добро, ако Левски се развива, спрямо възможностите си, с хората начело, на които привържениците вярваме.

Не по-малко по важност е ангажиментите да се изпълняват. Коренът на доверието са действията. А когато има ветрове в този аспект, доверието лека полека отлита. Ние не искаме това да случи в момента, в който ветровете са в нашата посока.

Искаме Левски да е стабилен и да върви по пътя, по който е поел.

В противен случай ще бъдем много, много недоволни.

Само Левски!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички