ИЗВЪНРЕДНО: Станимир Стоилов напуска Левски и българския футбол?


ИЗВЪНРЕДНО: Станимир Стоилов напуска Левски и българския футбол?

35537 0

Гръм от ясно небе на "Герена"! Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изглежда напуска клуба и няма намерение да се занимава повече с български футбол, и то след като направи немислимото с отбора, вкара го в топ 6 и е на прага на класиране за финал за Купата на България. 

"Направих каквото можах за Левски. Крайно време е да напусна българския футбол", заяви Стоилов пред Gong.bg

Според медията, причината за решението на треньора на Левски не е следствие на сцените в Разград, при които Стоилов получи червен картон и, видимо изнервен, напусна терена в Разград. 

Афектираният Станимир Стоилов 

Преди отборът да отпътува от Разград Станимир Стоилов бе видимо бесен и крачеше нервно пред автобуса, отказвайки да разговаря с медиите след победата над Лудогорец. 

По сведения на очевидци, Стоилов е казал пред няколко човека, че е "време да напусне българския футбол" и се е качил в автобуса. Стоилов е бил под афект след случилото се в края на мача. 

Финансовите проблеми на Левски?

Според непотвърдена все още информация, финансовото състояние на "сините" е един от факторите, които притеснява Станимир Стоилов. Клубът продължава да е в режим "оцеляване", като основният източник на приходи продължават да са феновете. Спонсорските договори не могат сами да покрият всички разходи, които клубът генерира както по настоящите си задължения, така и по такива, останали през годините. 

Напускане след историческия обрат 

Времето, в което Стоилов съобщава напускането си, е прелюбопитно. До края на сезона остава около месец, а Левски е с шанс да спечели Купата и да се намърда в топ 3 на българския футбол. Решението на треньора идва само час след обрата на неговия Левски срещу Лудогорец

По нищо не изглеждаше, че е възможно Стоилов да напусне в този момент, а по всичко изглежда, че собственикът на Левски не е очаквал подобно нещо, след като Сираков беше видимо доволен минути след обрата срещу Лудогорец

ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ КЛУБА ВСЕ ОЩЕ НЯМА! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички