Извънредно в SPORTLIVE: Напуска ли Мъри Стоилов Левски? Ето какво каза един от най-известните хора в "синята" общност


Извънредно в SPORTLIVE: Напуска ли Мъри Стоилов Левски? Ето какво каза един от най-известните хора в "синята" общност
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

8792 0

Левски взе преднина спрямо Лудогорец в полуфиналите за Купата. Наставникът на "сините" Станимир Стоилов пък получи червен картон след мача в Разград. Мъри явно беше недоволен от съдийството в срещата. След края на двубоя пък излязоха информации, че Стоилов може скоро да се раздели с Левски. SPORTLIVE.BG потърси за коментар една от най-известните личности в "синята" футболна общност. Ето какво заяви той, пожелавайки да не бъде назоваван с име и ясно акцентирайки, че говори относно ситуацията само и единствено с идея това да бъде за благото на Левски.

"Не мога да казвам от името на г-н Стоилов какво ще е неговото решение. Нямам представа. Знам, че беше много разочарован вчера.

До колкото ми е известно, съдийството във вчерашния мач е било само фитилът, който е запалил "бомбата", която е цъкала заради някои други процеси. Ако Станимир Стоилов напусне, това ще е огромен удар по клуба.

Без него - нищо не правим в общи линии. Светлина в тунела има (Левски е на крачка от финала за Купата, в подем за първенството) въпросът е да се продължи по същия път.

Основният проблем не е финансов, мисля. Разбира се, че има финансов проблем, той не е малък. Но това, което се случи вчера, основният проблем е друг и той е в кухнята на клуба. Не мисля, че Стоилов ще остави Левски преди мача с "тирето", доколкото го познавам. А аз твърдя, че горе-долу имам представа за начина, по който този човек мисли и действа", заяви ексклузивно пред SPORTLIVE един от най-близките до гранда Левски хора.

*За "сините" предстои шампионатно дерби с ЦСКА в неделя.

Ето пък как се разви вчерашната среща между Лудогорец и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички