От Левски сигурни: Срещу ЦСКА на "Васил Левски" ще бъдем като домакини!


От Левски сигурни: Срещу ЦСКА на "Васил Левски" ще бъдем като домакини!
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1863 0

Левски се готви за дербито срещу ЦСКА на националния стадион "Васил Левски" в неделя. "Сините" са символични гости, но от клуба са уверени, че тимът отново ще се чувства като домакин заради безрезервната подкрепа на своите привърженици.

От днес в продажба са и колекционерски талони за двубоя с ЦСКА. Виртуални билети за мача също са в продажба и могат да бъдат закупени по различни канали. "Сините" надъхаха феновете си да постигнат пореден рекорд чрез подкрепата си към клуба.

Ето какво написаха от Левски:

Левскари,

В неделя отново ще стъпим на националния стадион с ясното съзнание, че зад нас ще стоят хиляди по трибуните. Гостуването в този мач не случайно се определя като „символично“ и ние сме сигурни, че отново ще се чувстваме като домакини.

В същото време всички левскари ще имат възможността да демонстрират своята безрезервна подкрепа към тима, закупувайки си виртуални билети.

От днес в продажба са колекционерски талони за срещата от XXVII кръг на Първа лига срещу „ЦСКА-София“ в неделя, 17 април от 17:00 часа!

Виртуални билети за мача могат да бъдат закупени в официалния магазин на „ПФК Левски“, в мрежата на Eventim и онлайн от ТУК: https://bit.ly/37NAUku

Да запишем пореден рекорд!

Защото „Левски“ е вечен!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички