Само в SportLive! Емил Спасов: В Левски е нужно пак да настъпи обединение! Язък им за парите, които хвърлиха от ЦСКА


Само в SportLive! Емил Спасов: В Левски е нужно пак да настъпи обединение! Язък им за парите, които хвърлиха от ЦСКА
Снимка: Lap.bg Колаж: Sportlive.bg

4213 0

Легендарният футболист на ЛевскиЕмил Спасов, коментира пред SportLive.bg нестихващите престрелки  между Сдружение „Левски на левскарите“ и НПК от една страна и мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков, който е от другата страна.

Той изказа мнението си и за историческото постижение на отбора на Черно море, който за първи път в своята история ще зимува на върха в родната Първа лига.

Ето какво сподели шесткратният шампион с Левски пред медията ни:

Още: Само в SportLive! Петър Курдов жегна Сираков и отсече: Химера е Левски да иска да продаде Уелтън за повече пари от Десподов

- Г-н Спасов, как ще коментирате престрелките от последните дни между сдруженията на феновете и мажоритарния собственик Наско Сираков?

-Нищо конкретно не мога да кажа. Не съм вътре в нещата. Дори не знам и какво искат феновете, и какво иска Сираков. Моето мнение, че трябва да седнат всички на една маса. Визирам ръководните фактори в тези фракции и да решат проблемите помежду си. Нужно е отново да настъпи обединението, което беше месеци назад. Феновете са, за да подкрепят отбора.

Не мога да кажа точно какво търсят и за какво спорят. Има някаква приказка за утре да се съберат. За мен е важно да седнат и да се разберат, а пък колко, какво и защо да го решават те – ръководните фактори във фенклубовете и в Левски.

Нека и отборът сега да си отпочине две седмици и от януари да се стягат и да почнат да играят по-добре. Оправям и упрек към нападателите – да отбелязват повече голове. Това им е работата.

Още: Само в SportLive! Емил Спасов прогнозира ЦСКА – Лудогорец и отсече: „Червените“ са първи, защото са майстори на 3 важни неща

-Нищо чудно отново да бъде докаран нов бразилец, който е възможно и да се окаже сполучлив избор.

- Все пак не растат по дърветата. Всички знаем, че добрите футболисти струват много пари.

- Образно казано да уцелиш някой някого от плажовете е случайност…

- Уелтън, Кордоба, този, онзи е просто късмет. Всички идват с големи кошници от мениджърите и виждаме за какво става въпрос, когато дойдат тук. Да се надяваме, че ще имаме късмет.

Още: Само в SportLive! Емил Спасов: Трагична история, чака ни нулев сезон! Какво ще се промени, ако се сменят Костов и ръководството на Левски?

- Само Лудогорец може да извади милионите за селекция.

- Когато нямаш пари, ще разчиташ на качеството на скаутите и на късмет.

- ЦСКА също започнаха вадят пари, защото очевидно осъзнаха, че няма как да доближат нивото на разградчани само със свободни агенти.

- Видяхме ги колко добре стояха в последния мач срещу Лудогорец. Язък им за парите! Да не говорим, че биха 10 мача с по 1 гол разлика, а виждаме, че другите отбори го правеха с по 5 гола.

Още: Само в SportLive! Емил Спасов: Ивелин Попов ще пробва да си „отмъсти“ ! Левски не е готов за титлата!

За мен изключително много ги покри късмета. Поради тази причина са на това място. Нали помните в мача между двата отбора кой беше по-добрия преди около месец и половина?

Много е важно да съумееш да вкараш голове. За разлика от нас, поне за мен те имат по-класни нападатели. Успяват да вкарат и положенията, които създават. ЦСКА от 1-2 положения реализират едното, а ние от пет ситуации вкарваме нула.

- Заслужено ли Черно море ще зимува на върха в Първа лига според Вас?

- Абсолютно. Първо, в Черно море се намира може би най-добрият български треньор от години наред. Отборът разполага с малко средства, но не сменя всяка година по двама-трима-петима. Илиан Илиев съумя да направи едно ядро от добри футболисти, обиграха се. Момчетата се хвърлят, играят на 100 процента от това, което могат. Явно са и добре мотивирани от треньора си. От ръководството всичко е точно по отношение на парите. Така всичко си дойде на мястото.

Още: Само в SportLive! Емил Спасов: Костов си върши перфектно работата, нямаме голмайстор! Недоброжелателите говорят глупости

Другите отбори, включително и Лудогорец, и ЦСКА, а Левски не толкова, защото нямат средства, с правените по 5, 6 или 7 промени с нови футболисти, няма как да се направят отбори.

- Реален претендент ли Черно море за титлата и през пролетта битката за нея между три коня ли ще се води?

- Абсолютно. Стига Илиан Илиев да съумее да ги запази здрави, защото и тяхната резервна скамейка не е дълга. Ако се контузят двама-трима души и има някой наказан, приключват и те.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! 6-кратен шампион попиля дуо на „сините“ и отсече: Всяка грешка и неуважение към Левски трябва да се накаже

Още: Само в SportLive.bg! Емил Спасов отсече: Ако Левски бие Айнтрахт, ще е чудо като това от „Парк де Пренс“ на националите за класирането на Мондиала в САЩ

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички