Наско Сираков коментира провала на сделката с Джоузеф Диксън


Наско Сираков коментира провала на сделката с Джоузеф Диксън
Снимка: Lap.bg

6989 0

Собственикът на Левски Наско Сираков коментира провала на сделката с Джоузеф Диксън. Легендата на "сините" разказа защо не се стигна до покупка и какво го накара да предпочете да прекъсне преговорите. Това стана в гостуването му в Спортното шоу на Дарик радио.

"Афера е силно казано за Диксън. Шест месеца се водят разговорите с него. Когато бяхме на финала, не приемам, при положение, че сме изпратили договор с обсъждани цифри и мейл, каквито забележки и корекции да се направят към него, да започнем да си говорим през медиите. Единственото, което съм искал, е Левски да бъде максимално защитен като институция. Така че, в медиите можеше да се коментира, когато всичко е завършено. Той реши да постъпи по друг начин, това е негово право. Аз го приех повече като извиване на ръцете ми, за да подпишем може би друг ти договор. Предпочетох да прекъсна", каза Сираков.

"Единственото, което искам и държа, е Левски да бъде максимално защитен - на всички го казах. Във финансовите параметри нямахме различия. Може би се е притеснил от това, че в договора бе заложено, че ако не изпълнява инвестиционният план през първата година, да можем да го съдим като физическо лице. На мен Джоузеф ми бе симпатичен. Не мога да го нарека измамник", добави легендата.

"На този етап случаят е приключен, ако Джоузеф промени мнението си, може да ми звънне. Казах на Благо Георгиев да му предаде, че с тези палми, които гледах в клипа, и с "Палмс бет", с които водим разговори, ще станем Африка направо"

"Истината е, че преговорите и разговорите, които сме водили, това беше бъдещето на клуба да влезе в съвсем друга орбита и да се изстреля на съвсем друго ниво. Не съжалявам. Заради него исках концесия на стадиона. Ние сме направили оценка по международен стандарт, лицензирана фирма. Оценка на материалните активи. Това е валидно пред всяка една финансова институция в целия свят. Като документация и запознаване с цялостното състояние на клуба, на Джоузеф му бе представено всичко по най-коректния и честен начин", завърши Наско Сираков.

Повече по темата:

Стоилов е бил договорен за Левски, какво се е провалило

Сираков защити зимната селекция на Левски

Сираков разгроми Ники Михайлов, сравни го с Божинов

Сираков съжалявал, че поел Левски, вече е със здравословни проблеми

Сираков с важен призив към феновете на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички