Наско Сираков: Зимната селекция не беше провал, не биваше да подписваме с един


Наско Сираков: Зимната селекция не беше провал, не биваше да подписваме с един
Снимка: https://levski.bg/

1962 0

Собственикът на Левски Наско Сираков коментира зимната селекция на "сините" и финансовата ситуация в клуба. Според легендата на клуба селекцията не е била провал, тъй като без нея Левски е нямало да оцелее в елита.

"Левски беше в следната ситуация. Каквито и пари да взимахме, трябваше да погасяваме споразумения отпреди това с футболисти. Принуждавахме се да държим хората, които работят в клуба в този тежък момент, да работят без заплащане - играчи, треньори. Не съм съгласен, че зимната селекция бе грешка и провал. Провал е пресилено. Ако не бяхме направили тази селекция, която обсъждаме със Славиша, щяхме да имаме проблеми с оцеляването", каза Сираков.

"На базата на многото контузии, и то на водещи футболисти. Ако някой си мисли, че са похарчени милиони за тези футболисти, жестоко се лъже. Имаше приказки и въпроси за комисионните, които са платени. Ако извадя през последните 10 години какви пари са платени за комисионни в този клуб, на хората ще им настръхнат косите. За двама футболисти, минали през Левски, имало договори за 730 хиляди лева комисионни. С повечето футболисти не сбъркахме, сбъркахме само с левия бек - Рерас", добави собственикът на "сините".

Ето за какво Сираков призова феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички