Наско Сираков призова феновете на Левски да закупят членски карти


Наско Сираков призова феновете на Левски да закупят членски карти
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

1243 0

Наско Сираков отправи призив към феновете на Левски да се включат в кампанията на клуба за закупуване на членски карти. Той коментира защо е спряна дарителската кампания в Спортното шоу на Дарик Радио.

"Миналата година ситуацията бе далеч по-тежка, отколкото сега. Старите задължения към персонал и футболисти са значително по-малко. Не е толкова страшна ситуацията. Мога да гарантирам, че Левски не само ще започне това първенство, но и ще го завърши. Можем значително по-спокойно да гледаме в бъдещето. При всички положения трябва да бъдем разумни с харченето на парите", каза Сираков.

"Тук е моментът да призова нашите привърженици. Цяла година повтарям и бях много нападан, че сме спрели дарителската кампания. Не съм им казвал да не даряват. За клуб от ранга на Левски е невъзможно да се издържа от дарения, не е това пътят", заяви собственикът на клуба.

Сега бих ги призовал - който обича Левски, да се включи най-вече в кампанията с членските карти. Сега е моментът с абонаментните карти да поставим нов рекорд, от това зависи какъв ще е отборът за следващата година. Феновете трябва да помагат - дали с членска, или абонаментска карта, или от магазина, като закупуват артикули"

"Бих отворил дарителска сметка. Няма как да ги призовавам всеки ден да даряват, знам в какво състояние са нашите привърженици. Имаме върнати карти от 20 лева от провинцията и човекът ни обяснява, че я връща, защото няма възможност да я плати. Старите задължения са значително по-малко", каза още Сираков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички