Сираков: Михайлов беше 127 кг, ако беше като Божинов, щеше да е в Левски


Сираков: Михайлов беше 127 кг, ако беше като Божинов, щеше да е в Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

35645 0

Собственикът на Левски Наско Сиракво коментира изказванията на вратаря Николай Михайлов срещу ръководството на "сините". Това стана при гостуването на Сираков в Спортното шоу на Дарик радио.

"Трябват ни защитници, най-вече там имаме нужда от трима-четирима футболисти. Ще намерим. Страшно неприятно ми е да говоря по темата с думите на Ники Михайлов. Той се е родил и е израснал в ръцете ми. В България имат нужда хората от напомняне, бързо забравят някои неща. Преди години аз и Мъри Стоилов взехме Ники Михайлов, преди да навърши 16 години, когато имахме Димитър Иванков и Гошо Петков. Преди мача с Оксер не взехме вратар, казахме на всички, че не ни трябва вратар, както те искаха да привлечем. При това ръководство, имам предвид мен, миналата година Ники Михайлов беше на футболните гробища, не беше броен за жив. Тренираше само за здраве и беше 127 килограма. При това ръководство пази цяла есен, като му бях поставил условие да свали под 100 килограма. Най-малките, до които достигна, бяха 107 или 108. Декември месец бе предупреден и от мен, и от Славиша, че трябва да свали под 100 килограма и че така ще има равни шансове с новия вратар", каза Сираков.

"Безспорно Ники Михайлов е най-добрият вратар в момента. Не може след мача с ЦСКА и на другия ден да си 115 килограма. Малко, ако беше показал желанието, което има Валери Божинов - да се бори, да се върне в нормално физическо състояние, той нямаше да има проблем и щеше да е вратар на Левски"

"Валери си ми е на сърцето, фантастично момче е. Безкрайно обича Левски. Аз безкрайно съм му благодарен за нещата, които свърши през тази изключително тежка година в съблекалнята, но той трябва един път завинаги да си даде сметка докъде му стигат възможностите вече като футболист. Той може да бъде много полезен на Левски, но на друга позиция", каза Сираков.

"Гледал ли си Дани Начев? Казах го и на баща му - Дани е изпуснат. Той вече е на 18 години. Физически е изключително далеч от мъжкия футбол. Ако има качествата да играе в първия отбор, мислиш ли, че няма да го взема", завърши Сираков.

Повече по темата:

Стоилов е бил договорен за Левски, какво се е провалило

Сираков защити зимната селекция на Левски

Сираков разкри измамник ли е Джоузеф Диксън

Сираков съжалявал, че поел Левски, вече е със здравословни проблеми

Сираков с важен призив към феновете на Левски

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички