Левски задържа трима ключови футболисти с парите от "Палмс бет"


Левски задържа трима ключови футболисти с парите от "Палмс бет"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10614 0

Собственикът на Левски Наско Сираков обяви, че след разширяването на сътрудничеството с букмейкърската компания Палмс Бет, ще бъдат удължени контрактите на трима ключови футболисти. Това са близнаците Борислав и Радослав Цоневи, както и Андриан Краев. Сираков обяви новината в гостуването си в Спортното шоу на Дарик Радио.

"Едно огромно благодаря на "Палмс бет". Никой не трябва да забравя, че те бяха първите, които миналата година подадоха ръка на Левски в най-тежкия момент. През декември разширихме сътрудничеството. Те също са доволни от съвместната ни работа. Сега пристъпваме към още по-голяма разширяване на отношенията ни. На базата на разговорите, които водихме днес, още понеделник ще извикам братя Цоневи и Краев и ще продължим техните договори с Левски. Дотогава не мисля, че ще приемат ново предложение", заяви Сираков.

"Благодаря на всички момчета, даже на тези, които си тръгнаха, защото изкараха най-тежкия период в клуба. На тези, които останаха и още тренират, на администрацията. Те се научиха да работят без заплащане. Надявам се този период да е зад гърба ни и малко по-малко да излизаме от този водовъртеж", добави собственикът на Левски.

"Такива суми като милиони няма. Несериозно е на този етап. Сътрудничеството ни ще бъде на доста нива, не само на финансово, така че при всички положения ще бъде изключително изгодно за футболния клуб. На този етап да се говорят каквито и да е цифри, те няма да са верни, няма да са коректни. За акциите трябва "Палмс бет" да имат желание. Аз съм им го предложил още преди две седмици", каза още Сираков.

Повече по темата:

Наско Сираков разкри измамник ли е Джоузеф Диксън

Стоилов е бил договорен за Левски, какво се е провалило

Сираков защити зимната селекция на Левски

Сираков разгроми Ники Михайлов, сравни го с Божинов

Сираков съжалявал, че поел Левски, вече е със здравословни проблеми

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички