Илия Юруков и Живко Атанасов разтрогнаха с Левски заради неизплатени заплати


Илия Юруков и Живко Атанасов разтрогнаха с Левски заради неизплатени заплати
Снимка: Lap.bg

4668 0

Двама футболисти от първия отбор на Левски са разтрогнали с клуба заради неизплатени заплати, информира Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз (БФС). Става въпрос за Живко Атанасов и за Илия Юруков.

"СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК „Левски“ Сф на Илия Йорданов Юруков –състезател по футбол, считано от 09.06.2021 година.

СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК „Левски“ на Живко Станиславов Атанасов –състезател по футбол, считано от 14.06.2021 година.

Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС" - се казва в съобщението от официалния сайт на федерацията.

A какво се случи по-рано днес покрай Левски и нахлуха ли наистина ултраси при Наско Сираков?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички