Левски победи латвийския Рига с 3:2 - Рикардиньо се "отпуши", а "сините" фенове беснееха


Левски победи латвийския Рига с 3:2 - Рикардиньо се "отпуши", а "сините" фенове беснееха
Снимка: Levski.bg

12801 0

Родният гранд Левски постигна втори успех по време на зимната си подготовка в Дубай, побеждавайки с 3:2 латвийския Рига!

Новото бразилско попълнение на "сините" - Рикардиньо, откри головата си сметка, макар и неофициално, отбелязвайки две от попаденията. Асен Чандъров също се разписа - от дузпа, която бе изработена от Рикардиньо.

За неприятна изненада на мнозина "сини" привърженици, нито една българска телевизия не излъчваше срещата на живо, а това логично предизвика възмущението им.

От Левски също не предоставяха подробна информация и не следяха развоя на контролата в официалния си сайт по начина, по който го направиха по време на проверката срещу Ал Насър, която бе спечелена с 2:1 на 12 януари.

Ето как се разви мачът срещу Рига (или поне това, което се разбра от него):

*На 25 януари (сряда) футболистите на Станимир Стоилов отново ще премерят сили с този отбор, а началният час на четвъртата контрола ще бъде 15:00 (българско време).

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

В 12:29 ч. "затъмнението" приключи - в страницата на клуба във "Facebook" се появи пост, от който стана ясно, че Асен Чандъров е изравнил резултата от дузпа в 23-ата минута. Преди това пък Георги Минчев (бившият футболист на Локомотив Пловдив) го е открил, също от дузпа!

В страницата на Рига се появи и видео от 11-метровия наказателен удар за 1:0.

В 12:52 ч. от Левски обявиха, че полувремето е завършило 1:1 и обясниха - "Рига получи правото да изпълни дузпа в 20-ата минута на срещата и Георги Минчев изведе своя тим напред в резултата. След само две минути Рикардиньо бе препънат в наказателното поле, за което Левски получи правото да изпълни дузпа. Асен Чандъров шутира в средата и реализира в 23-ата минута".

В 13:12 ч. стана ясно, че "сините" са повели с 2:1 в 50-ата минута, а Рикардиньо е вкарал дебютния си гол за Левски - "бразилецът засече топката след центриране от корнер".

13:37 ч. - Резултатът вече е 3:2. Очевидно Рига първо са изравнили, а след това, в 76-ата минута, Рикардиньо е вкарал втория си гол в срещата и отново е извел Левски напред!

ПРЕДИ МАЧА

Малко повече от 2 часа преди първия съдийски сигнал Станимир Стоилов избра 11-те футболисти, които ще стартират като титуляри.

Резервите на Левски срещу Рига:

1. Пламен Андреев, 2. Жереми Петрис, 5. Келиан ван дер Каап, 16. Преслав Бачев, 22. Патрик-Габриел Галчев, 27. Асен Митков, 30. Филип Кръстев, 38. Александър Божилов, 39. Дейвид Михалев, 50. Кристиан Димитров, 71. Антоан Стоянов, 88. Марин Петков

*По-късно и от Рига обявиха своите титуляри с публикация в социалните мрежи!

До момента Левски записа победа и загуба в ОАЕ - 2:1 срещу Ал Насър и 2:3 срещу Ал Кувейт!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички