Стоилов след успеха на Левски: Отборът игра с настроение, трябва да работим върху завършващия удар


Стоилов след успеха на Левски: Отборът игра с настроение, трябва да работим върху завършващия удар
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1362 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, даде своя коментар след контролната среща на "сините" с Рига в Дубай, в която неговите възпитаници надделяха с 3:2.

"Това бе много добър мач. Искам да благодаря на Рига, че се съгласиха да направим тази контрола, за да не ни се наруши тотално програмата. Нашият отбор този път игра с голямо настроение, имаше добра динамика и ритъм. Естествено, допуснахме и елементарни грешки. Трябва да продължим да работим върху завършващото подаване и удар, защото пропуснахме доста ситуации. Но като игра и желание, нещата ми харесаха", каза Мъри.

"Можем да кажем, че това бе една от силните ни контроли. Противникът също бе такъв. Беше хубаво да имаме този мач. Какво е състоянието на контузените? Те не могат да играят още, при някои възстановяването може да се проточи по-дълго".

"Предстои ни още един мач с Рига. Ще поизбистрим състава. Група от 13-14 човека играят повече до момента и вече трупат опит. Още обаче е рано да говорим за изчистен титулярен състав. Тези момчета държат добър ритъм. В оставащите мачове шанс ще получат и други. Видяхте, че сега Роналдо игра като десен бек, а след това и като нападател. Пробваме някои неща".

"Рикардиньо и Асен Чандъров вкараха. Можем да ги похвалим за головете, но е твърде рано да даваме оценки. Ако играят както с Рига, ще бъда доволен. В следващите контроли ще изчистваме проблемите с контрола на топката и завършващия удар. Искам същата динамика", добави още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички