Валери Домовчийски: Най-добрите ми години са преминали в Левски, Станимир Стоилов винаги е честен с теб


Валери Домовчийски: Най-добрите ми години са преминали в Левски, Станимир Стоилов винаги е честен с теб
Снимка: Иван Йочев

7697 0

36-годишният нападател на Марица Пловдив Валери Домовчийски даде интервю пред "Sportal", в което призна, че Левски винаги ще заема голяма част от сърцето му и че най-добрите му години са преминали на стадион "Георги Аспарухов".

*Домо играеше при "сините" между 2004 и 2008 г., а след това и в периода 2014 - 2015 година. Той бе част от отбора на Станимир Стоилов, който достигна до 1/4-финал за Купата на УЕФА и успя да влезе в груповата фаза на Шампионска лига. Има 67 гола и 13 асистенции в общо 145 двубоя за родния гранд.

"Левски винаги ще заема много голяма част от моето сърце. Най-добрите ми години са преминали там. Следя какво се случва с отбора. За тях се отнася същото, както и за нас (б.р. - Марица е на 12-то място във Втора лига). Това място, на което се намират в момента, не им принадлежи. Мисля, че през новия сезон нещата ще изглеждат доста по-добре", заяви Домовчийски пред изданието и след това каза няколко думи за работата със Станимир Стоилов:

"Помня класиранията за Шампионска лига, УЕФА и успехите, които постигнахме. Станимир Стоилов винаги е честен с теб, държи на дисциплината. Ако не си професионалист, при него няма как да успееш!", категоричен бе нападателят, който е носил екипите и на Херта, Дуисбург, Ботев Пловдив, Черно море, Левадиакос, Славия, Верея и Ботев Враца.

"Като цяло не съжалявам за нищо. Не обичам да се връщам назад. Гледам напред и гледам да давам най-доброто от себе си. Имам някакви идеи с какво ще се занимавам след футбола, но като цяло все още се възприемам като футболист и съм се концентрирал върху това", обясни още Валери Домовчийски.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Дори бих казал, че нищо не направих" - Мартин Петков с интересен коментар за престоя си в Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички