20-годишен от Барселона е новата трансферна цел на Левски


20-годишен от Барселона е новата трансферна цел на Левски
Снимка: Levski.bg

4634 0

Левски е насочил трансферните си опити към 20-годишно крило от Барселона, което е юноша на местния Еспаньол. Става въпрос за мароканеца с испански паспорт - Джавад Ел Джемили, споделя "Тема Спорт".

Възможността за привличането на офанзивния футболист изглежда съвсем реална, тъй като в момента е част от последния в кипърския елит - Акритас, а договорът му е до май 2023-а. Любопитно е да се отбележи, че наставник на въпросния тим е бившият такъв на ЦСКА и Локомотив Пловдив – Бруно Акрапович.

Младокът е взел участие в 15 двубоя от началото на кампания и междувременно бележи на два пъти. За последно е играл на 13 януари при загубата с 0:1 от Олимпиакос Никозия, влизайки като резерва.

Към момента Левски преговоря за правата на играча и не е ясно дали евентуална ще акостира като свободен агент или за правата му ще бъде платена минимална трансферна сума.

Мароканецът може да действа като дясно и ляво крило, както и като атакуващ халф. Станимир Стоилов е харесал качествата му и силно желае да го привлече в редиците си.

Ел Джемали е юноша на Еспаньол, след което преминава в школата на каталунския Дамм. От този клуб той преминава със свободен трансфер в кипърския Акритас през септември 2021 година.

Вижте последната информация за контузените в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички