Кирил Ефремов недоумява за отменените контроли: Да се съберат феновете и да играят те срещу Левски


Кирил Ефремов недоумява за отменените контроли: Да се съберат феновете и да играят те срещу Левски
Снимка: Levski.bg

2876 0

Известният актьор, който е и голям фен на Левски - Кирил Ефремов,  също взе отношение по темата с отложените контроли на тима със Спартак Москва и Урал. Ефремов не разбира това решение на клуба и според него е нужно да се обясни с какво "сините" ще помогнат на Русия, ако имаше такива мачове

"Тя, политиката, е навсякъде, но не бива по този начин да се действа. Искам феновете да ми обяснят по какъв начин се помага на агресора, ако се играе със Спартак Москва и Урал?! И освен това - по какъв начин се пречи на агресорите, ако не се играе с тези отбори?! И ръководството също да го обясни. Ако това е добре за клуба, моля, няма никакъв проблем и нямам нищо против. Сега ще играем два пъти с Рига и се търси още един противник", заяви Ефремов пред "Мач Телеграф".

"Да се съберат феновете, да направят един отбор и да играят те срещу Левски. Важното е да не се помага на агресора, явно като се излезе срещу някой руски отбор – се помага. Аз не мога да разбера какво правят ръководството и отборът в Дубай при положение, че там е пълно с руски тимове. И те отиват там и помагат на агресора?! Абе, моля ви се, какво е това нещо?!

Как и защо ръководството изобщо си е позволило да прави контроли с такива тимове? Кой му е позволил изобщо?! Така ще разстроят феновете, а моля ви се! Как така не са питали феновете, какво е това нещо? Без да питаме феновете ние си правим каквото искаме... А сега сериозно – не мога да разбера ние професионален клуб ли сме!", продължи с ирония актьорът и направи любопитно сравнение с тенис.

"В Australian Open защо играят и Даниил Медведев и Андрей Рубльов? Те са руснаци... Себастиан Корда помогна на агресора като се изправи срещу Медведев и го отстрани. Да си идват тук. И в Боровец да си направят една подготовка, за да не се помага на агресора. Как аджаба отиваме при руските отбори?! Така не се ли помага, да му се невидяло, на агресорите".

Припомняме, че фенове на Левски не бяха съгласни отборът им да играе с руски отбори и от клуба се съгласиха с това тяхно искане. В Русия обаче са мнение, че друг е провокирал клуба да вземе това решение - ето кой.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички