Мъжката дума на Наско Сираков спасява Левски от плащането на 100 000 лв., засега!


Мъжката дума на Наско Сираков спасява Левски от плащането на 100 000 лв., засега!
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

2974 0

По-рано днес (6 октомври) в българските медии се завъртя информацията, че Левски е осъден да заплати 100 000 лв. на посредника при трансферите на трима бивши играчи - Аймен Белаид, Жуниор Мапуку и Мехди Бурабия.

По информация на "Gong" обаче, самият агент няма никакво намерение да създава проблеми на "синия" клуб и е постигнал устна договорка с мажоритарния собственик на отбора Наско Сираков. Изданието се е свързало с Майез Мустафа и ето какво е заявил той:

"Да, мога да потвърдя, че делата са факт и са спечелени от мен. Но аз не съм представил на Левски изпълнителен лист. Ако исках, отдавна можеше да го направя. Говорил съм с г-н Наско Сираков по темата и имам мъжка дума от него. Когато Левски си стъпи на краката, ще ми изплатят дължимото. Не е проблем кога ще стане. Заведох делата, защото тогавашното ръководство постъпи изключително некоректно спрямо мен. Доведох футболисти, които оставиха следа в Левски. Имахме договори, които не бяха спазени".

Агентът Мустафа добавя още, че е решил да се стигне до съд между двете страни, тъй като е бил разочарован от бившия изпълнителен директор на Левски Красимир Иванов:

"С моя партньор от чужбина решихме да потърсим правата си в съда, след като тогавашният изпълнителен директор Красимир Иванов не отговаряше нито на обажданията ми, нито на съобщенията ми. Липсваше всякакъв диалог. Искам да съм ясен - аз проблеми на Левски няма да създавам. Говорил съм с г-н Сираков, с когото сме в отлични отношения. Разбрали сме се. Той е човек, който държи на думата си и нямам съмнения в него", завършва коментара си Майез Мустафа. Наскоро се заговори и че Жуниор Мапуку ще се завърне в Първа лига на 30 години - ето в кой отбор ще играе според информациите. 

След мача мача с Лудогорец БФС наказа "сините" със солена глоба и затвори стадион "Георги Аспарухов" за една среща. Феновете на Левски от НКП излязоха със свое становище по темата, в което разказаха за странна случка от тунела на Сектор В на полувремето срещу "орлите"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички