Сектор Б коментира наказанието на Левски и разказа странна случка от тунела на "Герена"


Сектор Б коментира наказанието на Левски и разказа странна случка от тунела на "Герена"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5367 0

Феновете на Левски от Националния клуб на привържениците публикуваха в своя профил в една от социалните мрежи кратък коментар на наказанието, наложено от Дисциплинарната комисия на клуба, след домакинството на му на Лудогорец на стадион "Георги Аспарухов".

Запалянковците поясниха защо се е стигнало до глобата от 9 300 лв. и защо "сините" ще играят мача срещу Пирин Благоевград от 12-ия кръг на Първа лига пред празни трибуни. Според тях наказанието е наложено във връзка с предполагаем инцидент в тунела на Сектор В на полувремето на срещата:

"За информация на левскарите. Наказанието наложено на клуба ни за мач на празни трибуни, е заради инцидент случил се на полувремето при влизането в тунела на сектор В. Според описаното в доклада от делегатът на мача, с камък е ударен по крака един от треньорите на гостите. Бил почувствал силна болка. Странното в случая е, че делегатът е написал в доклада, че в суматохата не е намерил "оръжието" на престъплението. Резонния въпрос е "Кой се уплаши от Левски?", питат феновете от НКП.

Тук можете да прочетете как се разви казусът с Хосе Кордоба и какво е крайното решение на БФС!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички