Бившият нападател на Левски и Берое Жуниор Мапуку ще облече екипа на Царско село


Бившият нападател на Левски и Берое Жуниор Мапуку ще облече екипа на Царско село
Снимка: БГНЕС

2854 0

Преди години конгоанският нападател Жуниор Мапуку направи фурор в България с екипите на Берое и Левски, преди да бъде продаден от "сините" в китайския Шъдзяджуан за сумата от 1 милион лева!

По информация на "Gong", 30-годишният офанзивен играч ще се завърне в българската Първа лига и ще облече фланелката на Царско село! Очакванията са в следващите часове Мапуку официално да бъде представен като играч на тима.

За последно той игра за Ратчабури в Тайланд, а преди това за Дунареа Калъраш, Ал Шорта и Ал Шоала. По време на престоя си в Китай Жуниор Мапуку получи тежка контузия, която му попречи да разкрие пълния си потенциал.

Интересно е да се отбележи, че по време на първия му престой в България, редица специалисти изтъкваха факта, че той не тренира правилно и прекарва прекалено много време във фитнеса, а мускулната му маса му пречи да развие играта си на възможно най-високото ниво!

В този материал можете да прочетете как Станимир Стоилов обясни загубата на Левски от Лудогорец в зрелищното дерби, играно в неделя вечер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички