Лига на нациите (1/2-финал) Италия - Испания: Ето коя българска ТВ ще излъчи зрелищния мач!


Лига на нациите (1/2-финал) Италия - Испания: Ето коя българска ТВ ще излъчи зрелищния мач!
Снимка: Getty Images

9598 0

Дойде време за финалната развръзка в турнира на УЕФА Лига на нациите. След като Португалия грабна трофея в първото издание на новосъздадената надпревара през 2019 г., сега Италия, Испания, Белгия и Франция ще се борят за отличието!

В два поредни дена футболните фенове ще станат свидетели на страхотните сблъсъци между Италия - Испания (6.10.) и Белгия - Франция (7.10.) от 1/2-финалите в турнира. Финалът ще се изиграе в неделя (10 октомври)!

Европейският шампион посреща "ла фурия роха" на "Джузепе Меаца" в Милано в повторение на полуфинала от Евро 2020. Тогава тимът на Роберто Манчини победи Испания след изпълнение на дузпи, при които Дани Олмо и Алваро Мората пропуснаха от бялата точка.

Световните букмейкъри дават леко предимство на "скуадра адзура" - победата им е оценена на 2.25, равенството на 3.10, а успех и място на финала за момчетата на Луис Енрике е определен на 3.60 коефициент!

Двубоят започва в 21:45 ч. българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "БНТ 3". Развоя на срещата ще можете да следите НА ЖИВО и в страницата на SportLive.bg!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички