Левски осъден да плати над 100 000 лв. на посредник за Мапуку и Белаид


Левски осъден да плати над 100 000 лв. на посредник за Мапуку и Белаид
Снимка: БГНЕС

2381 0

Задават се още проблеми за футболния Левски, тъй като "24 часа" информира, че "сините" са осъдени да платят общо над 100 000 лева от двете дела на посредник за трансферите на Жуниор Мапуку и Аймен Белаид.

"Посредникът е споменат само с инициали. Става въпрос за „Р...“ ЕООД с адрес на регистрация - село Мировяне, площад „Васил Левски“, хранителния магазин" - разкрива изданието и посочва, че към момента на центъра в селото има четири хранителни магазина.

"С инициали са споменати и играчите. В решението по делото за Белаид обаче, вероятно по погрешка е споменато цялото име на играча. Другото е за Дж. М. М., който след “Левски” е продаден в китайски отбор. Или става ясно, че това е Джуниор Мпа Мапуку. И по двете дела “Левски” се представлява от адвокат Ивайло Ивков, който е спряган за заместник на Константин Баждеков, който е подписвал договорите с посредника" - пише още "24 часа".

По дело 106 за Белаид съдия от СГС осъжда "сините" да платят на посредника 32 857,94 лева + законната лихва от 17 януари миналата година. Санкцията за неспазване на сроковете по договора е на стойност 5226,51 лева, а разноските - 2495,38 лева. Решението е постановено на 29 април тази година, но е публикувано по-късно.

По дело 105 друг съдия осъжда Левски да плати 35 204,94 лева на посредника + лихва от същатадата. Санкцията за забавянето е 6825,77 лева, а разноските по делото 2651,23 лева. Общата сума става 85 561,77 лева, но без лихвите от миналата година, информира още изданието.

А наскоро стана ясно, че Мапуку отново е в България и ще подпише с отбор от Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички