Станимир Стоилов пусна футболистите на Левски в почивка, но не съвсем


Станимир Стоилов пусна футболистите на Левски в почивка, но не съвсем
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1745 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов пусна в кратка почивка своите играчи по време на паузата за мачовете на националните отбори, но по информация на "Тема Спорт" това не е съвсем така...

От понеделник (4 октомври) до петък (8 октомври) "сините" футболисти имат кратка ваканция, но по време на нея не могат да си позволят каквото и да е отпускане, тъй като треньорският щаб на отбора е изготвил индивидуална програма за всеки един състезател, която трябва да се спазва стриктно!

Почти след всеки един мач на Левски до момента, Стоилов акцентираше върху лошата физическа подготовка на тима и факта, че играчите му издъхват след почивката. Това се видя и срещу Локомотив Пловдив, и срещу ЦСКА, и срещу Лудогорец.

На 12 октомври "сините" ще изиграят приятелска среща с отбора на Струмска Слава на стадион "Георги Аспарухов", която ще бъде с начален час 16:30

По време на паузата за световните квалификации, треньорът на Левски няма да може да разчита на Борислав Цонев, който е на лагер с България, на Мартин Петков, който е на такъв с младежите, на Гьоко Зайков (Северна Македония) и на Христос Шелис, който е на национал на Кипър до 21 години!

В този материал можете да разберете кой мач на "сините" ще се играе на празни трибуни заради наказанието от БФС!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички