Левски затаи дъх в очакване на визията на новия собственик Наско Сираков


Левски затаи дъх в очакване на визията на новия собственик Наско Сираков

1315 0

Преди точно седмица легендата на Левски Наско Сираков обяви дългочаканата новина, че е придобил собствеността на "синия" клуб. Новият собственик на Левски обеща да разясни на "синята" общност в каква посока вижда развитието на отбора, като за това призова за малко търпение.

Сираков обеща да даде първата си пресконференция като собственик на Левски на 10 юни, сряда. Утре ще стане ясно какви са плановете му за "сините" и как вижда издържането на отбора след раздялата с последния финансов благодетел на клуба Васил Божков.

Пресконференцията на "Герена" ще започне от 11 часа, като на нея ще присъства и изпълнителният директор на клуба Павел Колев, който в последните месеци се ангажира с управлението на целия клуб. Събитието ще се състои във VIP залата в Сектор „А“, като до него ще бъдат допускани представители на медиите.

Първата пресконференция на Наско Сираков като собственик на Левски може да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg. Тази вечер пък "сините" излизат за изключително важния полуфинален сблъсък срещу Локомотив (Пловдив) за Купата на България. Двубоят може да гледате ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички