Спиерингс за Наско Сираков: Може би ще ме научи на някои трикове, за да бележа по-често


Спиерингс за Наско Сираков: Може би ще ме научи на някои трикове, за да бележа по-често
Снимка: Официален сайт на Левски

2041 0

Нидерландският халф на Левски Стайн Спиеринг сподели, че все още не се е виждал с новия собственик на клуба - Наско Сираков. Той обаче призна, че е чел в интернет за него и е наясно, че е легенда на "сините".

"Само четох за новия собственик Наско Сираков в интернет, но все още не съм се срещал с него. Разбрах, че е нападателят с най-много голове за Левски, така че може би ще ме научи на някои трикове, за да бележа по-често", заяви пред bTV.

"Дали ще имам въпрос или нужда от каквото и да било, треньорът много ми помага. Хубчев ни казва, че когато сме на терена, трябва да забравим за всичко и да даваме 100% от себе си. И аз мисля, че точно това е единственото нещо, което можем да направим в този момент. "

Спиерингс коментира предстоящия мач с Лудогорец - първи за "Левски" след подновяването на кампанията. "Последният път, когато се изправихме срещу тях, играхме много добре. Но сега не знам, без всички фенове на стадиона, ще бъде различно. Имам добро предчувствие, че ще спечелим. Ако не вярваш, че успехът е възможен, по-добре да си стоиш вкъщи и да не идваш. Добре подготвени сме, въпреки много краткия период за подготовка и мисля, че можем да ги победим, ако играем на необходимото ниво". А какви са впечатленията от "сините" фенове и какъв голям комплимент им направи - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички