Робърта: Левски е с най-големи шансове за спечелването на Купата


Робърта: Левски е с най-големи шансове за спечелването на Купата
Снимка: Оф. сайт на Левски

1532 0

Нападателят на Левски Найджъл Робърта смята, че "сините" са фаворит за спечелване на Купата на България. Във вторник столичани гостуват на Локомотив (Пловдив) в първи полуфинален сблъсък.

"Срещу Локомотив се играе трудно. Те действат много дефанзивно, играят с трима централни защитници. Не е лесно за противниковите състезатели, но вече показахме, че можем да ги победим”, коментира Робърта пред NOVA.

"Левски е с най-големи шансове за спечелването на трофея. Казвам това, не само защото съм част от този отбор, но и защото в мачовете срещу останалите претенденти играхме по-добре от тях. Това обаче трябва да го покажем и на терена”, допълни нидерландецът.

А относно кризата на "Герена": "В началото беше странно. В съблекалнята не обсъждаме финансовите проблеми. Говорих с треньора, с директорите и те ме увериха, че всичко ще се оправи. Имаме нов президент. Аз лично не искам да сменям отборите всяка година. Голямата ми цел е да вдигна Купата с Левски". А кой ще е съдия на полуфиналния сблъсък - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички