Наско Сираков потвърди: Вече притежавам 86,6% от акциите на Левски


Наско Сираков потвърди: Вече притежавам 86,6% от акциите на Левски
Снимка: БГНЕС

1834 0

Легендата на Левски Наско Сираков потвърди, че е получил акциите на клуба, джиросани на негово име. Той използва сайта на "сините", за да обяви това. Така, щом се стигна до официално потвърждение, това означава, че действията по джиросването от страна на Георги Попов и Васил Божков са извършени в надлежен ред и Сираков наистина е новият собственик на клуба.

Сираков благодари на досегашните собственици на Левски за помощта към столичния гранд преди да бъдат обвинени у нас и за това, че са изпълнили поетия ангажимент "да не пречат на клуба". Бившият нападател обяви, че ще има нужда от време, за да се запознае в детайли със ситуацията в Левски, затова обещаната от него пресконференция ще се състои след малко повече от седмица. А именно - на 10 юни, сряда. Ето какви бяха думите му, публикувани на официалния сайт на столичния гранд:

Скъпи левскари,

От тази сутрин, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на „ПФК Левски“ АД. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба. Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в „Левски“, моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни когато ще се състои първата ми пресконференция. В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача – с „Лудогорец“ в Първа лига и с „Локомотив“ (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.

Дела трябват! Само „Левски“!“

Ваш, Наско Сираков" А при какви условия предишният собственик на Левски - Спас Русев, ще опрости дълговете на клуба към него вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички