Къде да гледаме двубоя Локомотив (Пловдив) - Левски за Купата на България


Къде да гледаме двубоя Локомотив (Пловдив) - Левски за Купата на България
Снимка: Оф. сайт на Левски

2570 0

Тази вечер носителят на Купата на България - Локомотив (Пловдив), се изправя срещу Левски за първия полуфинален мач за Купата на България. Сблъсъкът е от изключителна важност и за двата гранда, които имат амбициите да спечелят трофей през настоящия сезон.

Треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович ще може да разчита от първата минута на двама основни играчи - Малембана и Милош Петрович, които пропуснаха мача с Етър. Наставникът има дилема за върха на атаката, като не е изключено като титуляр да започне новото попълнение Доминик Малонга, който откри головата си сметка срещу Етър, отбелязвайки първото попадение.

Левски от своя страна няма победа през пролетта и на всяка цена ще търси удовлетворителен резултат преди реванша на "Герена" след две седмици. Треньорът Петър Хубчев няма да разчита на капитана Живко Миланов и Паулиньо. Добрите новини са свързани с възстановяването на Деян Лозев и завръщането след наказания на Кали Тиам и Дени Алар.

Двубоят на "Лаута" е с начален час 20:30, като ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема Спорт. Срещата Локомотив (Пловдив) - Левски може да следите и НА ЖИВО в SportLive.bg

А кой ще бъде съдия на мача между Локомотив и Левски - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички