"Палмс бет" проговори за сделката с Левски!


"Палмс бет" проговори за сделката с Левски!
Снимка: LAP.BG

19869 0

По-рано днес излезе информация от "Мач Телеграф", че букмейкърската компания "Palms bet" ще стане генерален спонсор на Левски и ще налее между 3 и 5 милиона лева в клуба - сума, която е от огромно значение за "сините" в този момент.

В късния следобед от компанията публикуваха официално прессъобщение, в което признават, че са стартирали преговори за разширяване на партньорството между двете страни:

"Palms Bet и ПФК Левски стартират преговори за разширяване на партньорството, като желанието и на двете страни е дългосрочно сътрудничество. „Не се водят разговори за придобиване на акции на Левски и не се предвижда да се водят такива на този етап“, обясни Лъчезар Петров, изпълнителен директор на букмейкърската компания.

Преговорите за сътрудничество са във фаза на обсъждане за разширяване на маркетинговата стратегия, чиито основи бяха положени още в първия договор за партньорство между Palms Bet и ПФК Левски, подписан в средата на 2020 г. Водят се разговори за генерално спонсорство от страна на Palms Bet, като тепърва ще се уточняват подробности, които ще бъдат дискутирани по време на предстоящи срещи между двете страни", гласи публикуваното прессъобщение.

В следващия час се очаква мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков да даде интервю, в което да даде повече информация за всичко свързано с клуба! 

Очаквайте в страницата на SportLive.bg първите отзиви от него!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички