Бъдещият бос на Левски не плащал заплати, обявиха го за "призрак"


Бъдещият бос на Левски не плащал заплати, обявиха го за "призрак"
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

6922 0

Спряганият за бъдещ собственик на Левски - Джоузеф Диксън, не плащал възнаграждения на голяма част от футболистите в осмодивизионния английски тим Стейнс Таун. Това твърди футболист на клуба на Диксън, който го определи като "призрак". В интервю пред bTV играчът на Стейнс Таун Джошуа Лутър е категоричен, че той и неговите съотборници не са получавали пари в продължения на месеци. 

"Ние не сме професионалисти, но въпреки това дори на най-слабите отбори в нашата дивизия се плаща, макар и символични средства. Средната заплата е около 70-80 паунда на мач. Когато дискутирахме своите възнаграждения с нашия треньор, той ни обясняваше, че собственикът ни очаква спонсори. Чак след това можем да получим своите пари, така че нещата се отлагаха месец след месец.

Никой от футболистите не е получавал възнаграждения, освен тези, които той познаваше лично. От разбраното от моите съотборници мога да ви уверя, че не чух много положителни неща за собственика на клуба. Никой не говори за него, нямам представа колко от футболистите дори някога са виждали. Той сякаш е призрак - фигура, която не сме виждали. Преди да проведем интервюто дори не знаех неговото име", заяви футболистът на Стейнс Таун, чийто президент на клуба е Диксън.

Междувременно феновете на Левски отправиха куп въпроси към Диксън (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички