Удар за феновете! Левски продава Станислав Костов!


Удар за феновете! Левски продава Станислав Костов!
Снимка: Оф. сайт на Левски

2929 0

Нападателят Станислав Костов е пред раздяла с Левски, обяви сензационно "Меридиан мач". Той се представи на високо ниво през есента, получи повиквателна за националния отбор и предизвика интереса от чужбина със своите 16 гола, които го наредиха на едно от челните места в Европа. В последните мачове юношата на Пирин не успя да се разпише, тъй като стана жертва на слабите изяви на целия отбор.

На "Герена" се надяват да вземат поне 500 000 евро и в момента събират оферти, за да изберат най-подходящата. Самият Костов ще трябва да избере най-доброто място, където да отиде. Той беше наблюдаван от скаути на Андерлехт, но засега белгийците изчакват.

ВЪЗРОДЕНИЯТ КОСТОВ НАЗОВА БРОЯ ГОЛОВЕ, КОИТО ИСКА ДА ВКАРА ТОЗИ СЕЗОН

В Левски се надяват с парите от трансфера му да направят селекция през зимата. Така стана през лятото на 2017 година, когато с парите от трансферите на Мехди Бурабия и Божидар Краев беше финансирано привличането на Габриел Обертан, Жорди Гомес и Холмар Ейолофсон. В момента Костов е един от най-конвертируемите играчи на Левски, наред с Габриел Обертан.

Не много отдавна Костов обяви, че е бил готов на всичко, за да заиграе в Левски. Припомнете си какво каза звездата в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички