Възроденият Костов назова броя голове, които иска да вкара този сезон


Възроденият Костов назова броя голове, които иска да вкара този сезон
Снимка: Официален сайт на Левски

1887 0

Кота 20 - това е индивидуалната цел на Станислав Костов през този сезон с екипа на Левски. Той иска да вкара възможно най-много голове, за да помогне на своя тим в битката срещу Лудогорец и ЦСКА за първото място в Първа лига.

До момента централният нападател на "сините" има 8 гола в 10 мача и се намира в най-добрата форма на своята кариера под ръководството на Славиша Стоянович. Рекордът му до момента в шампионата е 9 попадения за Пирин (Благоевград). Междувременно той даде за пример и нападателя на следващия съперник - Клаудио Кешеру.

"Кешеру е страхотен футболист. В последните 2 сезона вкарва по 20-25 гола. Надявам се този сезон някой футболист на Левски да стане топреализатор. Колко гола бих искал да отбележа? Може би около 15-20", каза Костов пред Диема спорт.

Той коментира и предстоящата среща с Лудогорец в Разград и беше категоричен, че няма значение кой вкарва, важното е Левски да отбележи едно попадение повече от шампионите.

"Надявам се Левски да победи, а кой ще вкара головете не знам, не мога да прогнозирам. Важното е да вкараме с един повече от Лудогорец. Всички голове са важни. Може би моят най-красив е първият от двата в мрежата на Славия. Много хубаво изиграх положението, преди да вкарам, добре ми се получи", допълни футболистът. Междувременно в Sportlive.bg забелязахме една много интересна тенденция в мачовете между Лудогорец и Левски що се отнася до наказателни картони - вижте каква е тя тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички