Славиша Стоянович не отрече, че може да поеме Латвия


Славиша Стоянович не отрече, че може да поеме Латвия
Снимка: Официален сайт на Левски

3807 0

Славиша Стоянович не отрече новината, че има оферта да поеме националния отбор на Латвия. Треньорът на Левски бе лаконичен по темата. "Засега не искам да коментирам. Разберете ме", заяви единствено той пред "Тема Спорт".

Сърбинът има договор с Левски и трябва да се яви в София на 7 януари. Ден по-късно отборът ще направи първата си тренировка за годината. Футболистите ще преминат функционални изследвания, а на 10 януари заминават на лагер в Кипър.

ЕТО ГИ ШЕСТИМАТА ИГРАЧИ, КОИТО НЯМАТ БЪДЕЩЕ В ЛЕВСКИ

В островната държава "сините" ще останат цял месец - до 9 февруари. Там те ще изиграят шест контроли. Имената на съперниците все още не са уточнени окончателно. От сръбския елитен Чукарички обаче се похвалиха, че ще се срещнат със "сините" в Кипър.

В момента Стоянович е в Словения. Той е в Любляна, където очаква развитие на ситуацията. Наред с това треньорът работи и по зимната селекция, в случай че остане начело на тима от "Герена". Левски трябва да се подсили във всички линии, като приоритет в момента е привличането на централен защитник.

Тези дни последният треньор, направил Левски шампион - Емил Велев, призова Стоянович да напусне. Вижте какво каза още в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички