Русев: Ако всички клубове публикуват задълженията си, Левски няма да е на първо място

Главният акционер в Левски Спас Русев обяви, че "синият" клуб не е най-задлъжнелият в Първа лига. Според него, ако всички останали клубове публикуват своите отчет и дългове, Левски категорично няма да е на първо място по този критерий у нас. "Категорично Левски няма да е на първо място, ако това се случи", заяви бизнесменът пред "Нова телевизия".

Той каза още, че след прехвърлянето на акциите на новия собственик дълговете на клуба ще бъдат намалели наполовина. "Възможно е в един момент да са били 30 милиона, но в деня на прехвърлянето на акциите ми те ще бъдат наполовина, 15-16 милиона. Ще опростя това, което съм вложил в клуба", коментира той.

Спас Русев: Преговарям за продажба на акциите на Левски

Собственикът на Левски Спас Русев потвърди, че в момента води преговори за продажбата на контролния пакет акции на клуба. Той заяви, че все още н...

СПАС РУСЕВ - ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ПРЕОСМИСЛЯ ДУМАТА "БИЗНЕС" В ЛЕВСКИ

Бизнесменът бе категоричен и че за Левски няма опасност от фалит. Това противоречи на думите на Русев от преди две години, когато отново обяви, че се оттегля и заяви, че клубът практически е във фалит и негов приоритет е бил да спаси Левски. Тогава бизнесменът хвърли и вина върху част от феновете, но не след дълго бързо промени решението си и остана на "Герена".

Още по темата

Please select answer!