И все пак: Левски може да се подсили с чужденец и при новата власт


И все пак: Левски може да се подсили с чужденец и при новата власт
Снимка: Официален сайт на Левски

3571 0

Ръководството на Левски ще се насочи към привличането на чуждестранен защитник, след като не успява да се разбере с Ботев (Пд) за правата на Кристиан Димитров, пише "Тема Спорт". "Сините" желаят 21-годишния бранител, но по всичко личи, че няма да успеят да се сдобият с правата му.

Вариант пред тях е и Иван Бандаловски от Берое. Към него обаче има интерес и от ЦСКА. Контрактът на бранителя изтича през лятото и той не би трябвало да е толкова скъпа опция за подсилване.

ЛЕВСКИ ВЗИМА ЮНОША НА БОРУСИЯ ДОРТМУНД

За центъра на отбраната Левски разполага с Давид Яблонски и Нуно Рейш, както и с младоците Деян Иванов и Томислав Папазов. Първите двама се очертават като титуляри през пролетта, въпреки че бяха колебливи по време на спарингите. На всичкото отгоре договорът на Яблонски с клуба изтича с края на първенството и най-вероятно той няма да бъде подновен. Затова и от "Герена" искат да вземат централен защитник.

В началото на следващата седмица ще стане ясно и дали Левски ще подпише с Живко Миланов. З4-годишният десен бек вече е свободен агент, след като прекрати взаимоотношенията си с АПОЕЛ Никозия. Юношата на "сините" има принципна договорка с изпълнителния директор на Левски Павел Колев за завръщането си на "Герена". Засега обаче Миланов няма да бърза с подпис. Той първо иска всичко в клуба да се изясни - кой ще бъде собственик, кой ще носи отговорност за представянето на отбора и едва тогава да парафира. "Сините" вече се подсилиха с Мартин Райнов и Валери Божинов.

Капитанът на Левски пък обяви, че отборът е получил уверения за стабилност. Вижте какво каза той в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички