Гонзо обеща силна 2015 година за "Левски"


Гонзо обеща силна 2015 година за "Левски"

1825 0

"Първо да ви честитя новата година. Изпълняваме целите, дадени от УС и Тодор Батков – влизане в европейските клубни турнири. Има футболисти, с които преговаряме, досега ставаха по-трудно нещата, но до Турция се надявам да имаме нужните футболисти, които иска треньора", бяха първите думи на Гонзо пред журналистите на "Герена".

"Голяма част от играчите, които искаме да освободим, не искат да си тръгнат, но се надяваме тези дни нещата да станат ясни. Имаме бюджет, който трябва да спазваме. За да вземем нови, трябва да се разделим с част от сегашните играчи. Очаквам с Крумов и Огнянов да се разделим, въпреки че не искат. Мисля, че трябва да имат достойнство и да си тръгнат, щом са нежелани на едно място", обяви Гонзо относно ненужните в Левски, като тези, които не пожелаят да разтрогнат договорите си, ще тренират по индивидуални програми.

"Най-нормалното нещо е да кажем на играчите, които искаме да се разделим. При всички положения имат договори с Левски, но ще тренират индивидуално. За момента, няма подходящи българи, които да вдигнат нивото, освен Сашо Александров, Той е подписал договор, но всички останали са чужденци, които ще дойдат.

Когато нещо стане официално, ще разберете. С имена няма да говоря. На позициите десен бек, стопер, централен нападател и външен халф ни трябват хора. Има набелязани футболисти и сме в преговори. Щe се справим, щом сме се хванали на хорото. Трябва да изкараме Левски от тази дупка", каза Гонзо и продължи, потвърждавайки вече информацията, че Старокин няма да се връща на "Герена".

"Орлин Старокин няма да се връща в Левски. Целта, която имаме, е реална, но трябва да създадем отбор, който да радва феновете и да печели мачове. Юношите имат лагер с националите, иначе 3-ма трябваше да почнат от набор 1997.

Аз смятам, че Стойчо е добър треньор и бъдещето ще покаже дали е точният човек. Трябва ни спокойствие. С нужната селекция и с екипа, с който работим, Левски ще има добра 2015 година", завърши спортният директор на "Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички