Футболен специалист: Нещо в Левски отблъсква Обертан


Футболен специалист: Нещо в Левски отблъсква Обертан
Снимка: Официален сайт на Левски

2712 0

Бившият директор на Левски Андрей Желязков изказа гласно мисълта, която е минавала през главите на много от "сините" фенове. Според футболния експерт нещо на "Герена" отблъсква френската звезда на тима Габриел Обертан.

Причина за коментара на Жужо е различната игра, която Обертан показва със синята фланелка в настоящия момент в сравнение с първите си изяви в отбора.

"Не мисля, че Габриел Обертан е свършил с футбола, французинът ми се вижда по-чувствителен играч и просто трябва да се намери път към него. Защо, когато пристигна в Левски и не бе още напълно готов за игра, показваше много по-добри игри от сега? Трябва да се види дали нещо не го отблъсква", коментира Желязков пред "Тема Спорт".

Възможностите за промяната у бившия футболист на Манчестър Юнайтед не са малко: може той да не харесва позицията, на която играе, да не е доволен от заплатата си, да е в конфликт с треньора, да има лични проблеми, да му е отказан желан трансфер и още много.

Припомняме, че офанзивният футболист на "сините" напомни за най-добрите си моменти в мача с ЦСКА за Купата на България. След две негови центрирания паднаха головете за Левски, дело на Буш, а румънецът удари и греда след отличен извеждащ пас на французина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички