Левски си връща Обертан за двубоя с Ботев (Пд)


Левски си връща Обертан за двубоя с Ботев (Пд)
Снимка: БГНЕС

787 0

Габриел Обертан ще се завърне в атаката на Левски за гостуването на Ботев, съобщава "Тема Спорт". Мачът в Пловдив е утре от 14:30 часа. Сблъсъкът навръх Разпети петък ще бъде ръководен от съдията Петър Костадинов.

Френската звезда на "сините" пропусна домакинството на Берое, загубено с 1:2. Причината е, че лекуваше контузия в коляното. Той получи травмата по време на сблъсъка с ЦСКА (0:1). Липсата на французина срещу старозагорци се усети. В големи периоди от срещата играта на "сините" в предни позиции бе под всякаква критика. Обертан обаче ще бъде на линия за срещата с Ботев (Пловдив).

Португалският халф Филипе Нашименто показа как върви лечението на травмата, която получи на тренировка в понеделник. В профила си в Инстаграм 23-годишният полузащитник разкри процедурата, на която подлага левия си глезен. Специален уред го лекува с електроимпулси, както и с масаж. От снимката се вижда, че ставата му е доста подута.

Вчера Нашименто се появи на "Герена", при това без патерица, с чиято помощ се придвижваше във вторник. Той със сигурност пропуска срещата с Ботев, а по всяка вероятност няма да е на линия за първия полуфинал от турнира за Купата на България срещу ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички