Феновете на Левски ще видят днес как играят Нганиони и Виана


Феновете на Левски ще видят днес как играят Нганиони и Виана
Снимка: Официален сайт на Левски

1352 0

В днешната контрола срещу Локомотив (София) треньорът на Левски Славиша Стоянович ще даде шанс на играчи, които получават по-малко игрови минути досега през сезона, пише "Тема Спорт". Проверката на стадион "Георги Аспарухов" стартира в 17:00 часа. Ще бъде отворен само сектор А.

Наставникът на "сините" няма да може да разчита на националите Иван Горанов, Николай Кръстев (младежи) и Холмар Ейолфсон (Исландия). Със сигурност срещата пропускат Габриел Обертан, Паулиньо и Серджиу Буш, които се оплакват от травми, но първите двама ще са готови за гостуването на Лудогорец следващата седмица. Трайно контузен е Ривалдиньо, който през тази седмица претърпя операция.

АГЕНТЪТ НА ВАСЧУК ПРЕД SPORTLIVE: ТОЙ МРАЗИ ДА ГУБИ ДОРИ НА ТРЕНИРОВКА

По всяка вероятност Стоянович ще даде почивка и на някои от неизменните титуляри през този сезон като Милош Цветкович, Давид Яблонски и Хали Тиам. Шанс да впечатлят треньора ще получат Луи Нганиони и Луан Виана, които все още чакат официалния си дебют за "сините". Двамата бяха привлечени през септември, но още не са попадали в групата за официален мач.

Контролата с "железничарите" ще е важна за португалеца Филипе Нашименто. Той е пределно мобилизиран да докаже на Стоянович, че статутът му на твърда резерва е незаслужен. В проверката участие ще вземат и направилите добро впечатление с включванията си от пейката Богдан Васчук и Нуно Рейш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички