Агентът на Васчук пред SportLive: Той мрази да губи дори на тренировка


Агентът на Васчук пред SportLive: Той мрази да губи дори на тренировка
Снимка: Screenshot

2860 0

Офанзивният халф на Левски Богдан Васчук дебютира за "сините" в контролата срещу Радник Сурдулица и показа добри неща, но качествата му, играта и характера са все още мистерия за феновете на тима. SportLive.bg се свърза с агента на естонеца, за да разбере повече за него.

Според Андрей Степанов Богдан е "футболист с много интересен профил - притежава умения, висок е (185 см., бел. ред.), умен е. Вярвам, че тепърва ще развие и своята физика. Като човек мога да кажа, че е много амбициозен - мрази да губи, независимо дали е на тренировки или на мачове. Що се отнася до неговия стил, то има почва за сравнения с Димитър Бербатов - мисля, че разполагат с подобни тела и визия върху играта".

Агентът на играча смята, че той още не е реализирал пълния си потенциал, но със здрава работа ще достигне "добри висоти" във футбола.

ПРИЗОВАХА СЕЛЕКЦИОНЕРА НА ЕСТОНИЯ ДА ПОВИКА ВАСЧУК

Степанов разказа малко и за кариерата на футболиста в националния отбор. Той заяви това, което SportLive.bg вече ви разказа - че Васчук е бил изправен пред избора дали да играе за Русия, или за Естония. "Ситуацията обаче създаде проблеми в Естония и Богдан наистина се надяваше да играе за представителния тим", сподели човекът, който най-добре познава играча като такъв.

Очаквайте допълнителен материал в SportLive.bg за ситуацията на Богдан Васчук с националния отбор на Естония.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички