Божинов с нови прогнози, този път за националите и за Левски


Божинов с нови прогнози, този път за националите и за Левски
Снимка: БГНЕС

3139 0

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов коментира предстоящия мач на националния отбор срещу Кипър, както и предстоящото дерби в Първа лига между Левски и Лудогорец идната седмица. По-рано днес отборът му завърши 1:1 срещу ЦСКА 1948 в контролна среща.

"Този мач беше за момчетата, които не са играли в официалните мачове. Имаше желание и най-важното е, че няма контузии. В такива контроли е важно да излезеш от мача без контузии. Уважавам и ЦСКА-София, и ЦСКА 1948. Изпитвам респект към двата клуба.

Искам да благодаря на всички във Враца за помощта. В отбора си помагаме. Когато си в такъв отбор като Ботев Враца. Трябва да се разбирате. Благодаря им за отношението към мен. Нормално е да пожелая успех на националния отбор на и Петър Хубчев. Най-важното е да продължим с успехите. Надявам се да вземем максимума от следващите два мача. Мисля, че отборът ще победи Кипър утре”, каза Божинов пред Канал 3.

"Отборът е силен и има качествата. Качествата на играчите също са добри. Познавам Хубчев и знам добре как работи. Няма да е лесно срещу Кипър", допълни ощетой, като даде прогноза и за дербито в Първа лига.

БОЖИНОВ: ПРИЯТЕЛКАТА МИ Е ПРИЧИНАТА ДА ИГРАЯ В БОТЕВ ВРАЦА

"Не мисля, че един мач може да реши първенството. Всички знаем какъв е форматът на нашето първенство. За всички ще бъде тежко и трудно. Нека Лудогорец и Левски направят един спектакъл. Като левскар се надявам Левски да победи, но знаем качествата на Лудогорец, така че няма да е лесен мач за Левски. Но няма да е лесен и за Лудогорец. Не съм изненадан, че Левски е на първо място. Отборът винаги ще се бори за титлата.”, добави нападателят.

Божинов вече има оферти и от чужбина. От кои отбори може да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички