Звезда на ЦСКА: Не се оплаквам от времето, на такъв терен също сме добре


Звезда на ЦСКА: Не се оплаквам от времето, на такъв терен също сме добре
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

8687 0

ЦСКА отново се качи на първото място в българската Първа лига и измести хегемона у нас в последните години Лудогорец. "Армейците" го сториха след пълен обрат срещу Берое и победа с 4:1 в гостуването си в Стара Загора.

Играчите на "червените" изнесоха солидна продукция, а след полученото попадение играта им бе на много високо ниво. Един от най-добрите на терена Джонатан Линдсет говори пред медиите след срещата.

Той бе запитан и за метеорологичните условия, като бе категоричен по темата. Линдсет призна, че в Норвегия на изкуствен терен е по-трудно и че не може да се оплаква от времето в България. Освен това подчерта доброто представяне на ЦСКА въпреки терена.

"Мисля, че изиграхме добро второ полувреме. Въпреки че ни вкараха първи гол, показахме характер, феновете много ни помогнаха да обърнем мача. Бяха невероятни. След като получихме гол, чувахме публиката как ни подкрепя силно и наистина ни помогнаха много.

В Норвегия играем на изкуствена трева, по-трудно е. Не мога да се оплаквам от времето тук. Показахме, че дори при такъв терен можем да се справяме достатъчно добре" - заяви той.

Освен това Джонатан Линдсет гарантира за качеството на Хайнц и даде голяма заявка за ЦСКА и трансфера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички